2021 I see you | Turun Tyttöjen Talo Varissuolla

 I see you on Interaktiivinen monikanavainen mediataideteos, joka kommentoi monitulkintaisesti aikaa, jossa olemme jatkuvan tarkkailun alla, mutta myös aikaa jolloin ihminen muuttuu helposti näkymättömäksi. Tämä todella pitää paikkansa tässä uudessa maailmassa, sillä vaikka digitaalisuus luokin uusia mahdollisuuksia yhteydenpitoon, luo se samalla viidakon josta on vaikea erottautua. Se luo myös uusia mahdollisuuksia tarkkailemiseen, niin hyvässä kuin pahassa.

Teokseen pystyi osallistumaan torstaina 9.12.2021 klo 16-18 Turun Tyttöjen Talo Varissuolla. Teoksen kaikille avoin tallenne on nähtävissä 13.12.21-2.1.22 Kaupunginteatterin taideseinällä. Teosta voi seurata myös verkossa osoitteessa www.iseeyou.johannasinkkonen.com klo 16-18 välisenä aikana, jonka jälkeen teoksen tallenne on katsottavissa samasta osoitteesta 2.1.2022 asti.

Vuoden 2021 ”I see you” -teos toteutettiin yhteistyössä Turun Tyttöjen Talo Varissuolla kanssa, jonka tiloissa teos toteutettiin. Tyttöjen Talon sijaitsee keskellä Varissuota. Tyttöjen Talon kohderyhmänä ovat alueen 10–16 -vuotiaat tytöt sukupuolen moninaisuus huomioiden. Lisäksi Tyttöjen Talo tekee työtä tyttöjen perheiden, erityisesti äitien kanssa. Talo tarjoaa monenlaista ryhmätoimintaa, yksilöllistä tukea, retkiä ja tapahtumia. Toiminta käsittää myös kotinuorisotyötä eli jalkautuvaa tyttö- ja äitityötä 10–16-vuotiaille tytöille ja heidän perheilleen Varissuolla ja lähialueilla. Tärkeintä Tyttöjen Talon toiminnassa on, että kaikki saavat olla sellaisia kuin ovat. Toimintaa toteutetaan kävijöiden ideoiden ja toiveiden pohjalta – yhdessä tehden. Varissuon toiminta on osa Turun Tyttöjen Talon toimintaa.

Teoksen mahdollistaa Turku 2029-säätiö, Turun Kaupunki, Kaupunginteatterin taideseinä ja Turun Tyttöjen Talo. Turku viettää Euroopan kulttuuripääkaupungin kymmenvuotisjuhlaa vuonna 2021. I see you toteutetaan osana merkkivuoden ohjelmaa. Teoksen toteuttaa kuvataiteilija Johanna Sinkkonen.

I see you – torstaina 9.12.2021 klo 16-1
TurunTyttöjen Talo Varissuolla (Katteluksenkatu 4, 20610 Turku) ja verkossa www.iseeyou.johannasinkkonen.com

I see you – 13.12.21-2.1.22
Kaupunginteatterin taideseinä (Itäinen Rantakatu 14,20800 Turku) ja verkossa www.iseeyou.johannasinkkonen.com